ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κλέιζα: "Απόλυτα ισορροπημένη ομάδα η Ελλάδα"

Ο Λίνας Κλέιζα είναι το επιθετικό «υπερόπλο» της ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας και ο παίκτης στον οποίο στηρίζουν πολλά οι Λιθουανοί στην προσπάθειά τους να πλασαριστούν στα μετάλλια στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Ο Λίνας Κλέιζα μίλησε στο superbasket.gr αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Εθνική κα στην Λιθουανία και παραδέχτηκε πως η ομάδα του έχει να μάθει πολλά από την ήττα από την επίσημη αγαπημένη...

Λίνας,

αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Λιθουανίας στα φιλικά που έχετε δώσει. Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι;


"Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Η Ελλάδα επέβαλε τον ρυθμό της και δεν μπορέσαμε να τρέξουμε στο παιχνίδι με εξαίρεση ένα διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο. Είναι μία ήττα, η οποία θα μας βοηθήσει και από την οποία έχουμε να μάθουμε πολλά ενόψει του Ευρωμπάσκετ".

Ποιες είναι οι προσδοκίες και στόχοι σας για το Ευρωμπάσκετ;

"Σίγουρα εμείς θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε, αλλά αυτό θα το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Οταν με το καλό αρχίσουν τα παιχνίδια αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος.

Ποια είναι η άποψη σου για την ελληνική ομάδα;

"Η Ελληνική είναι πάρα πολύ καλή και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ. Εχει εξαιρετικούς παίκτες, με τρομερή χημεία και είναι πάρα πολύ ισορροπημένη στον τρόπο που αγωνίζεται. Ηταν πραγματικό ένα καλό παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα