ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Γκίκας: "Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο"

Ο Φιλαθλητικός ξεπέρασε με ευκολία (87-68) το "εμπόδιο" του Παγκρατίου για την 16η αγωνιστική της Α2 και ο Νίκος Γκίκας (20π., 6ασ., 3κλ.) μίλησε στο superbasket.gr για τη νίκη της ομάδας του ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.


Πήρατε μία εύκολη νίκη επί του Παγκρατίου...

"Ξεκινήσαμε το παιχνίδι για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε εδώ να μας συμπαρασταθεί έπειτα απο μία μεγάλη σε έκταση ήττα στα Τρίκαλα.

Περιορίσαμε κάποια μεγάλα ατού του Παγκρατίου και από εκεί και πέρα τρέξαμε αρκετά καθώς ο πάγκος του Παγκρατίου δεν είχε μεγάλο "βάθος". Καταφέραμε να καθαρίσουμε σχετικά νωρίς το παιχνίδι".

Με αυτή τη νίκη, πιστεύεις πως καταφέρατε να "ρεφάρετε" την ήττα σας στα Τρίκαλα;

"Δυστυχώς η ήττα που κάναμε και η έκτασή της, δύσκολα ρεφάρονται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν, γιατί με ακόμη μία ήττα μπορεί να χάσουμε την άνοδο. Ο μόνος στόχος για να μην μπλέξουμε με ισοβαθμίες, είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι και να το χτυπάμε για τη νίκη".

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε εκτός έδρας το Λαύριο...

"Το Λαύριο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με δύσκολη έδρα ενώ είχαν και την ατυχία του τραυματισμού του Λυμπερόπουλου. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και περιορίσουμε τα 2-3 ατού τους, θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι".

Οδηγείτε την κούρσα του πρωταθλήματος χέρι-χέρι με την ΑΕΝΚ. Αυτό πιστεύεις πως θα κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ή θα μπει "σφήνα" κάποια άλλη ομάδα;

"Θεωρώ ότι πέρα απο εμάς, την ΑΕΝΚ και τα Τρίκαλα, η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τις δύο πρώτες θέσεις είναι ο Κόροιβος Αμαλιάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα