ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Γ. Αντετοκούμπο: "Στο μυαλό μου μόνο ο Φιλαθλητικός"

Είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και η νέα σεζόν θα τον βρει να αγωνίζεται στα ισπανικά παρκέ. Aναφερόμαστε φυσικά στον Γιάννη Αντετοκούμπο που παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε από την Σαραγόσα, δηλώνει και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τον πρωτοπόρο στην Α2, Φιλαθλητικό.

Ο άσος του Φιλαθλητικού μίλησε στο superbasket.gr για την πορεία της ομάδας του στο

πρωτάθλημα και φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια της σεζόν...

Ποιο ήταν το «κλειδί» για να φτάσετε σε αυτή την άνετη επικράτηση επί του Ερμή Λαγκαδά (107-66);

"Είχαμε πολύ καλή διάθεση. Μπήκαμε μέσα στο παρκέ και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στην επίθεση είχαμε την τύχη να μπαίνουν τα σουτ. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε…".

Σε δυο βδομάδες έρχεται η "μάχη" κορυφής με την Κηφισιά. Είστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι;

"Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προέχει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και μετά θα προετοιμαστούμε για το ματς με την Κηφισιά".

Τη νέα σεζόν ο Φιλαθλητικός θα αγωνίζεται στα παρκέ της Α1;

"Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε. Μακάρι να τα καταφέρουμε".

Φέτος παίζεις με την ομάδα του Φιλαθλητικού στην Α2 και του χρόνου θα έχεις αντίπαλο τον Ναβάρο, αγωνιζόμενος στην ACB με τη φανέλα της Σαραγόσα. Ποια είναι τα συναισθήματά σου; Είσαι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας σου;

"Αυτή τη στιγμή η ομάδα μου είναι ο Φιλαθλητικός. Δεν θέλω να σχολιάσω τι θα γίνει του χρόνου στην Ισπανία και στη Σαραγόσα. Θέλω να δώσω εδώ τον καλύτερό μου εαυτό και στο τέλος της χρονιάς όλοι να χαμογελάμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα