ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Δρακάκης: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας…»

Ο Σπόρτιγκ και ο Παπάγος θα ανταμώσουν την (Κυριακή, 10/11) σε μία αναμέτρηση που ξυπνάει μνήμες από την ένδοξη ιστορία των δύο «μονομάχων» και ο Γιώργος Δρακάκης τόνισε στο superbasket.gr πως και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην ομάδα Πατησίων θα κάνουν κατάθεση ψυχής.

Πήρατε μία πολύ σπουδαία νίκη επί του Εσπέρου ΑΟΠΑ, αν και βάσει της εικόνας του παιχνιδιού αυτή θα μπορούσε να έρθει και πιο εύκολα…

«Ήμασταν πολύ διαβασμένοι σε αυτό το ματς. Κάναμε ακριβώς ό,τι μας είπε ο προπονητής μας (σ.σ.

Αλέξης Καρατζάς) κι εκμεταλλευτήκαμε κάποια μειονεκτήματα των αντιπάλων μας στην επίθεση. Διαλέξαμε να δώσουμε πιο πολλά σου σε παίχτες του Εσπέρου που δεν ήταν εύστοχοι και δεχθήκαμε πολύ λίγους πόντους, όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δεχθεί μόλις 25 πόντους και σε συνδυασμό και με την δική μας αστοχία το παιχνίδι ήταν δραματικό ως το τέλος. Ήταν μία σπουδαία νίκη, γιατί είναι πολύ διαφορετικό το να έχεις δύο νίκες και δύο ήττες από το να έχεις νίκη και τρεις ήττες».

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τη Νίκη Αμαρουσίου και την Καλαμάτα η επικράτηση επί του Εσπέρου ΑΟΠΑ αποτελούσε μονόδρομο;

«Κάναμε δύο άσχημες εμφανίσεις και ηττηθήκαμε δίκαια από τις δύο ομάδες. Αυτό πείραξε τον εγωισμό μας, συσπειρωθήκαμε όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε σκληρά και είπαμε πως πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Επιστρέψαμε και στο γήπεδό μας, νιώσαμε πολύ καλύτερα κι αποκτήσαμε άλλη ψυχολογία. Ο κόσμος μάς στήριξε, η κερκίδα ήταν εξαιρετική και ευτυχώς ήρθε η νίκη».

Να περιμένουμε πως στη συνέχεια η έδρα σας θα μείνει απόρθητη;

«Είναι τελείως διαφορετικά. Στο Μετς που παίξαμε ως γηπεδούχοι είχε λίγο κόσμο, ήταν σαν να αγωνιζόμασταν εκτός. Ήταν μεγάλη διαφορά. Τώρα που επιστρέψαμε εδώ είναι αλλιώς, ξέρουμε τα καλάθια πιο καλά και η κερκίδα είναι γεμάτη. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να γίνει μία από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας και να μην περάσει κανένας από εδώ. Το γήπεδο σού δίνει άλλη ώθηση».

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στον Παπάγο...

«Θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι.. Δεν γίνεται να είναι μία μητέρα των μαχών από την 5η αγωνιστική. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά δεν φοβόμαστε. Θέλουμε πολύ την νίκη και μας την ζήτησε και ο κόσμος. Θα δώσουμε και την ψυχή μας για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα