ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χρονόπουλος: "Να κλειδώσουμε την 3η θέση"

Ο Αετός πήρε τη νίκη με 84-80 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του Ομίλου του Νότου της Β' Εθνικής και ο Ανδρέας Χρονόπουλος μίλησε στο superbasket.gr για την "πτήση" της ομάδας του προς την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον Δούκα ήταν ισορροπημένο στα πρώτα δύο δεκάλεπτα (43-43, 20'), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο "χτίσατε" μία διαφορά που την κρατήσατε σχεδόν ως το τέλος της αναμέτρησης....

"Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο καταλάβαμε ότι δεν μας παίρνει

να ηττηθούμε. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, ουσιαστικά παίζαμε εκτός έδρας γιατί είναι μία έδρα που δεν την ζητήσαμε εμείς. Επρεπε να κερδίσουμε, κερδίσαμε και προχωράμε".

Τι καταφέρατε να διορθώσετε στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο;

"Ουσιαστικά την άμυνα, σταματήσαμε τον Μπουρδάνο ο οποίος σημείωσε 25 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Ισορροπήσαμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε, είχαμε σωστές επιλογές και κερδίσαμε το ματς".

Η νίκη επί του Δούκα σάς φέρνει πιο κοντά και στην κατάκτηση της 3ης θέσης...

"Θέλουμε να κλειδώσουμε την 3η θέση. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Πάμε στο Ιλιον τώρα που είναι ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι. Ολες οι ομάδες, αν εξαιρέσουμε το Πέραμα, μπορούν να κάνουν ζημιά. Το Ιλιον είναι μία πολύ καλή ομάδα, ασχέτως με το αν δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Είναι δύσκολη έδρα, θα παλέψουμε το παιχνίδι και ό,τι γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα