ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Ονειρο το ΝΒΑ..."

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το όνειρό του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αποκάλυψε πως ο Νίκος Γκάλης αποτελεί το πρότυπό του ενώ αναφέρθηκε και στα "εμπόδια" που πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπης.


Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο trendbasket.net για:

... τη μετάβαση από την "εποχή" Ιβκοβιτς

στην "εποχή" Μπαρτζώκα": "Πρώτα απ' όλα το όνομα Ίβκοβιτς. Είναι ένας παγκοσμίου κλάσης προπονητής. Αξίζει τεράστιο σεβασμό. Ο Μπαρτζώκας είναι ανερχόμενος. Πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Θα δούμε στο τέλος της χρονιάς αν ήταν σωστές ή όχι οι αποφάσεις και οι τακτικές του Μπαρτζώκα, που είναι ένας αρκετά καλός προπονητής".

...το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπη: "Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Πρόσφατα το έχει καταφέρει μόνο η Μακάμπι. Κανείς δεν περίμενε από εμάς αυτήν την επιτυχία πέρσι. Η ομάδα εξελισσόταν κάθε ημέρα κι έγινε πρωταθλήτρια. Αυτή την σεζόν η δουλειά μας είναι πιο δύσκολη. Ολες οι ομάδες παλεύουν περισσότερο εναντίον μας, λένε πως "θέλουν να νικήσουν τους πρωταθλητές". Φυσικά, αυτό κάνει την δουλειά μας πολύ πιο δύσκολη. Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις δύο φορές την Ευρωλίγκα στην σειρά, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο..."

...το αν ονειρεύεται το ΝΒΑ: "Εννοείται ότι σκέφτομαι το ΝΒΑ. Οταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω σαν τον Κόμπι Μπράιαντ και τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Υπάρχουν φορές που δεν είναι η σωστή απόφαση να πας εκεί, αλλά θέλω να πάω στο ΝΒΑ αν μου δοθεί η ευκαιρία. Εχω ένα παρόμοιο όνειρο".

...το είδωλό του: "Υπάρχουν πολλά, αλλά για μένα ο Νίκος Γκάλης είναι το Νο 1. Επίσης υπάρχουν και Ευρωπαίοι παίκτες όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ο Βλάντε Ντίβατς και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα