Στοίχημα | Συνέχεια με «ματσάρες»

Η Αργεντινή έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στην Λιθουανία. Οι Γάλλοι όμως φαίνεται ότι μπορούν να τους κοντράρουν περισσότερο και να μας πληρώσουν σε απόδοση 1.90.

Η ματσάρα της ημέρας. Ουσιαστικά πρεμιέρα για τους Γάλλους, αφού το ματς κόντρα στις ΗΠΑ δεν... μετράει και λογικά η ομάδα του Βενσάν Κολέ θα παρουσιαστεί βελτιωμένη. Από την άλλη η Αργεντινή ήταν εξαιρετική κόντρα στην Λιθουανία αλλά το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να κρατήσει είναι το πάθος (απίστευτος Τζινόμπιλι σε τόσο μεγάλη ηλικία). Από κει και πέρα μοιάζει

δεδομένο ότι θα πέσουν τα ποσοστά τους, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν είναι τόσο καλοί, αφού η Λιθουανία δεν παίζει άμυνα (μόνο 7 (!) λάθη οι Αργεντίνοι), σε αντίθεση με την Γαλλία που πιέζει περισσότερο.

Σημαντικό στοιχείο επίσης ότι οι Γάλλοι είναι πιο αθλητικοί και από την στιγμή που θα πιέσουν περισσότερο, αυτό συνεπάγεται περισσότεροι κούραση για τους λίγους αριθμητικά Αργεντινούς. Επίσης με παίκτες όπως ο Πάρκερ, ο Ντιό και ο Τουριάφ, υπάρχουν οι παραστάσεις και οι εμπειρίες από το ΝΒΑ που έλειπε από την Λιθουανία. Γενικά η Γαλλία δείχνει πιο γεμάτη στα γκαρντ και τους σέντερ, ξέρει ότι είναι κομβικό παιχνίδι και σίγουρα έχει την ποιότητα να κοντράρει περισσότερο την Αργεντινή από την Λιθουανία.Συμπερασματικά, περιμένουμε μια ματσάρα που δεν αποκλείεται να κριθεί και στο τελευταίο σουτ, γι αυτό επιλογή μας ο άσος με +5.5 πόντους χάντικαπ.

Πρόταση

Γαλλία (+5.5) - Αργεντινή 1 (1.90)

Περισσότερες προτάσεις, αναλύσεις για τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας αλλά και εκτιμήσεις από το τένις, στο www.betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα