Στοίχημα | Ματς για over στην Πόλη

Στην Τουρκία κόντρα στην Εφές δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός και από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έρθει η σημερινή μας επιλογή για ποντάρισμα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν -αναμενόμενα- στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την πρώτη αγωνιστική, με τους «πράσινους» -αντίθετα- να ξεκινάνε με το δεξί στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι θέλει πάση θυσία τη

νίκη για να μην βρεθεί στο 0-2 και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Η «τριάδα» Φάρμαρ-Βούγιασιτς-Ερντέν είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Γιατί ναι μεν μπορεί να βρεθούν λύσεις με την παρουσία των πολύ αθλητικών Λάσμε-Γκιστ στη ρακέτα, στην περιφέρεια όμως η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη είναι καταλυτική, κυρίως αμυντικά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να σταματήσει τον Φάρμαρ, αφού πλέον μπορεί να... ξοδεύει περισσότερη ενέργεια στην άμυνα, δεδομένων των επιθετικών λύσεων που προσφέρουν οι Καπόνο-Γκίστ.

Η απουσία, λοιπόν, του Διαμαντίδη, σε συνδυασμό με το πιο... επιθετικό στυλ του «τριφυλλιού» μετά τις νέες προσθήκες, αλλά την καλή εντός έδρας παρουσία της Εφές (καλά ποσοστά ευστοχία), μας οδηγούν αρχικά στο over 146.5.

Εφές - Παναθηναϊκός over 146.5 (1.85)

Οι υπόλοιπες εκτιμήσεις για την Ευρωλίγκα στο betplayergr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα