ΡΩΣΙΑ | Κοντά στην Σπαρτάκ ο Λάκοβιτς

Συμπαίκτης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Γιάκα Λάκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι εκπλήρωσε εν τέλει το όνειρό του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, μιας και αποχώρησε με προορισμό το Χιούστον, αφήνοντας ωστόσο μεγάλο κενό στην περιφέρεια της ρώσικης ομάδας. Ετσι, η Σπαρτάκ βγήκε στην αγορά ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του, με τον Γιούρι Ζντοβτς

να περνά από... κόσκινο τις επιλογές του. Και απ' ό,τι φαίνεται κατέληξε στον άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, Γιάκα Λάκοβιτς.

Οπως αναφέρει το turbasket, ο Σλοβένος τεχνικός επιμένει στην απόκτηση του πολύπειρου συμπατριώτη του, θεωρώντας πως είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή.

Βέβαια, ο Λάκοβιτς δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο με την Γαλατασαράι και αυτό είναι το μεγαλύτερο "αγκάθι" στις διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάρλος Αρόγιο στην τούρκικη ομάδα, η Γαλατά "μαλάκωσε" τη στάση της, έριξε τις απαιτήσεις της και ο Γιάκα Λάκοβιτς είναι προ των πυλών της Σπαρτάκ, στην οποία θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα