ΣΙΕΝΑ | Στο στόχαστρο ο Παπαλουκάς, όνειρο ο Λάκοβιτς!

Σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ βρίσκεται η Σιένα, η οποία έχει στα υπόψιν της τον Θοδωρή Παπαλουκά, ενώ ο μεγάλος της στόχος ακούει στο όνομα Γιάκα Λάκοβιτς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μοντεπάσκι αγωνίζεται με τους Μπόμπι Μπράουν και Αλεκσάνταρ Ράσιτς στη θέση του πλέι μέικερ. Ο 28χρονος Αμερικανός -πρώην άσος της Όλντενμπουργκ- εξελίσσεται σε ηγέτη στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, ενώ αντίθετα ο Σέρβος έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (8,5 λεπτά στην Ευρωλίγκα κατά μέσο όρο και 7 στη Serie A). Γι’ αυτό το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου ψάχνει παίκτη για να ενισχύσει

την περιφερειακή γραμμή της Σιένα.

Το μεγάλο όνειρο των Ιταλών είναι η απόκτηση του Γιάκα Λάκοβιτς! Ο Σλοβένος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γαλατάσαραϊ, ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν. Οι Τούρκοι περιμένουν πως ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει σύντομα, όμως είναι πολύ δύσκολο να δώσει τα χέρια με την Μοντεπάσκι, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά χρήματα.

Ένας ακόμα παίκτης που βρίσκεται στη λίστα των Ιταλών είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς! Για τον Τεό είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως θα πήγαινε στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ωστόσο η τουρκική ομάδα υπέγραψε τον Τζέι Αρ Μπρέμερ και έτσι ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα