Στοίχημα | Πρώτη στάση... Λιθουανία

Το ταξίδι του Eurocup ξεκινάει και το πρώτο μας ποντάρισμα θα έρθει από την Λιθουανία.Εκεί η Ρουντούπις θα υποδεχθεί την Χάποελ Ιερουσαλήμ και εμείς θα κοιτάξουμε προς τα... δεξιά.

Τους γηπεδούχους τους είδαμε πέρυσι με τον Άρη και φέτος δεν έχουν αλλάξει πολλά. Είναι δηλαδή ξανά μια ομάδα που απαρτίζεται αποκλειστικά από Λιθουανούς παίκτες και μάλιστα νεαρούς σε ηλικία, με τον μεγαλύτερο να είναι γεννημένος το 1985! Σίγουρα, λοιπόν, θα βγάλει στο γήπεδο πάθος και δίψα για διάκριση, είναι όμως επίσης δεδομένο

ότι απουσιάζουν οι εμπειρίες, ενώ και ποιοτικά δεν είναι σε υψηλό επίπεδο. Αντίθετα, η ομάδα από το Ισραήλ έχει ως στόχο μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Έχει ρίξει αρκετά χρήματα και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, με 5 Αμερικανούς ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τον πρώην NBAer Γκρεγκ Σμιθ και τον Πούλεν (διαβατήριο από την Γεωργία) που έλαμψε με την παρουσία του στα προκριματικά του Eurobasket 2013. Στον πάγκο της ομάδας είναι ο πολύ έμπειρος Σαρόν Ντρούκερ και σίγουρα έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει. Είναι όμως σε έναν όμιλο... περίεργο (μαζί με Νίμμουρκ και Μπουντιβέλνικ) και το διπλό στη Λιθουανία της είναι απαραίτητο. Εμείς θα πάμε μαζί με την Χάποελ και ποντάρουμε τόσο στο διπλό με χάντικαπ όσο και στο υψηλό 2.45 της απλής νίκης.

Πρόταση
Ρουντούπις - Χάποελ (+4.5) 2 (1.80)


Περισσότερες εκτιμήσεις για το Eurocup στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα