ΣΙΕΝΑ | Κρέσπι: "Eχει συνηθίσει τις ανατροπές"

Ο Μάρκο Κρέσπι τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα που έδειξε η Σιένα και είπε για τον Ολυμπιακό ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να κάνει συνεχώς αυτές τις ανατροπές.

"Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε τον Χάκετ στην διάθεση μας, παίξαμε ένα υψηλού επιπέδου αγώνα για 35 λεπτά απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι από μια μικρή

ομάδα και μια μοναδική νίκη από μια μεγάλη ομάδα. Σαν προπονητής επαναλαμβάνω πως είμαι ικανοποιημένος αλλά σαν άνθρωπος λυπάμαι για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου για τη νίκη.

Για τον Ολυμπιακό αυτές οι ανατροπές είναι συνηθισμένες καθώς έχει χτίσει τεράστια αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του. Η ανατροπή που έκανε στον τελικό της Ευρωλίγκα ήταν ιστορική, ενώ σήμερα ήταν μια συνηθισμένη.

Δεν είναι εύκολο να παίξεις χωρίς τον Χάκετ, αλλά μου αρέσει να κάνω συνδυασμούς παικτών για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τις φήμες σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, η ομάδα επίσημα έχει βγάλει ανακοίνωση την οποία δεν μπορών α σχολιάσω. Το μόνο που μπορώ να πώ ότι όλοι στην ομάδα είμαστε καλά, τουλάχιστον στο παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα