ΣΙΕΝΑ | Μπέρδεψε τον ΜακΚάλεμπ με τον ΜακΙντάιρ ο Μινούτσι!

Ο Φερντινάντο Μινούτσι "μέθυσε" από το νέκταρ της επιτυχίας της Σιένα, η οποία σήκωσε το έκτο της συνεχόμενο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας... μέθυσε τόσο, ώστε να μπερδέψει τον Μπο ΜακΚάλεμπ με τον Τέρελ ΜακΙιντάιρ, εμπλέκοντας ακόμη και τον Παναθηναϊκό!

Τι συνέβη; Ο Μινούτσι, αναφορικά με το παρελθόν της ομάδας, δήλωσε ότι η Σιένα είχε στα χέρια της πρόταση-"μαμούθ" για τον ΜακΚάλεμπ πέρσι το καλοκαίρι από

τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όταν... κατάλαβε τι ακριβώς είπε, το "μάζεψε" λέγοντας ότι η πρόταση ήταν για τον ΜακΙντάιρ και μάλιστα... τρία χρόνια πριν!

"Αν με ρωτήσει η Αρμάνι Μιλάνο για τον ΜακΚαλεμπ τι θα κάνω; Δεν θα σηκώσω το τηλέφωνο!", είπε αρχικά ο πρόεδρος της Σιένα και συνέχισε τονίζοντας ότι: "Θα μιλήσουμε με τον Πιανιτζάνι για την παραμονή του στην ομάδα. Αν φύγει τότε είναι πολύ εύκολο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Επίσης στεναχωριέμαι για τον Τζιόρτζιο Αρμάνι. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, με πάθος γι’ αυτό που κάνει αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάτι...".

Το τέλος, ωστόσο, ήταν το καλύτερο, μιας και ο Φερντινάντο Μινούτσι τα έκανε... μαντάρα, μπερδεύοντας τον ΜακΚαλεμπ με τον ΜακΙντάιρ... "Πέρσι απορρίψαμε μια σούπερ προσφορά του Παναθηναϊκού για τον ΜακΚαλεμπ. Οχι λάθος! Η προσφορά ήταν για τον ΜακΙντάιρ το καλοκαίρι του 2009...".

Keywords
Τυχαία Θέματα