ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Τι λέει η ΚΕΔ για τις μειώσεις...

Τη δική της θέση στο θέμα της αμοιβής των διαιτητών της Α1 πήρε η ΚΕΔ/ΕΟΚ, που αποφάσισε ομόφωνα ότι η μείωση δεν πρέπει να ξεπερνά το 10%.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Χαλβατζάκης μίλησε με το μέλος της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη και του μετέφερε την επιθυμία των ομάδων για μείωση από 20 έως 30%. Τη συζήτηση μετέφερε στα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ ο Συμεωνίδης και εκεί αποφασίστηκε ότι

η επιτροπή θα προτείνει από την πλευρά της η μείωση να είναι 10%. Βέβαια η ΚΕΔ δεν επιθυμεί καμία αλλαγή στις απολαβές των διαιτητών, αλλά ο ΕΣΑΚΕ έχει ήδη λάβει την απόφαση για την αλλαγή δεδομένων.

Κάτι που προκαλεί απορίες γιατί οι 12 ομάδες που πρότειναν τη μείωση ύψους 20 και 30% έλεγαν μετά το τέλος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ότι θα πάρουν τελικά από την τηλεόραση σχεδόν όσα και πέρυσι... Και συνολικά τα λεφτά μαζί με τον ΟΠΑΠ δεν θα είναι μειωμένα κατά 20 και 30%. Άρα δεν δικαιολογείται η απαίτηση τους για μείωση τόσο μεγάλου ύψους... Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε με τις αλλαγές στις απολαβές των διαιτητών και ο Παναθηναϊκός... αύξηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα