ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Από τον Καλαμπόκη στους τρεις διαιτητές...

Εχουν περάσει μέρες από την τιμωρία των διαιτητών για το ματς Αρης - ΠΑΟΚ και δυστυχώς για άλλη μια φορά ο ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρός του είναι εκτεθειμένοι...

Δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνονται περίεργες αποφασεις. Να θυμίσουμε την περυσινή ποινή του Γιάννη Καλαμπόκη, που πλήρωσε 10.000 ευρώ (μαζί με τα δικαστικά έξοδα) για μια κουβέντα στον διαιτητή; Ο κ. Χαλβατζάκης και οι υπόλοιποι

στον ΕΣΑΚΕ - όλοι τέλος πάντων οι αρμόδιοι φορείς - είχαν παραδεχθεί το άδικο του πράγματος, αλλά ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο. Οχι τίποτα άλλο, ο πρόεδρος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι φρόντισε να αποκατασταθεί η αδικία, αλλά έμεινε μόνο στα λόγια.

Τώρα τιμωρήθηκαν οι Γκόντας, Μητσόπουλος και Ανδρικόπουλος λόγω της έκθεσης της αστυνομίας. Είχαν εξαιρετική παρουσία, πήραν συγχαρητήρια από νικητές και ηττημένους, αλλά στον ΕΣΑΚΕ δεν έφτανε αυτό. Η αστυνομία είχε άλλη γνώμη και η διοργανώτρια αρχή το δέχθηκε.

Οχι τίποτα άλλο, δημιουργείται και δεδικασμένο. Κάθε φορά που η αστυνομία θα κάνει έκθεση, θα μπορεί να τιμωρεί και τους διαιτητές. Μήπως να αναλάβει και τη διοργάνωση του πρωταθλήματος; Γιατί όχι. Ο ΕΣΑΚΕ αποκλείεται να αντιδράσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα