ΣΕΠΚ | Γρίβας: "Εμφαση στην καλή αρχή"

Δυναμικά ξεκίνησε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ ο Μανδραϊκός, ο οποίος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γρίβας, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του, την διακοπή του πρωταθλήματος που θα λειτουργήσει υπέρ του Μανδραϊκού αλλά και για τους στόχους που φτάνουν μόνο μέχρι το επόμενο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας

του στο πρωτάθλημα:

"Τα τελευταία χρόνια που αγωνιζόμαστε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ έχουμε καταλάβει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Με το πρόγραμμα που είχαμε ξέραμε ότι θα είναι σημαντικό το ξεκίνημα που θα κάνουμε και μέχρι στιγμής μας έχει βγει. Από την αρχή είχαμε δώσει έμφαση για μία καλή αρχή. Η ομάδα είναι δεμένη από την αρχή, καθώς 8 παιδιά είναι στην ομάδα από πέρσι, ενώ κι ένας παίκτης που προστέθηκε είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα γνωρίζοντας τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης. Ουσιαστικά όλοι γνωρίζονται κι είναι σαν να παίζουν καιρό μαζί".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον Μανδραϊκό:

"Θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό, καθώς αυτή την περίοδο έχουμε 3-4 τραυματισμούς και αναμένουμε εντός της εβδομάδας να επανέλθουν, ώστε να είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Αγωνιστικά η διακοπή πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει, όμως αυτό μένει να φανεί και στην πράξη. Η διακοπή δεν είναι τόσο μεγάλη για να μπορέσει να αποσυντονίσει μία ομάδα ειδικά τώρα στην αρχή που η ομάδες είναι σε φουλ ρυθμούς".

Για τους στόχους που υπάρχουν:

"Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και αδιαπραγμάτευτοι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στην 26η αγωνιστική θα δούμε τι έχουμε κάνει. Υγεία να έχουμε και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος".

Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ:

"Δεν είναι όπως άλλες χρονιές. Δεν έχει ομάδες με την δυναμικότητα που είχαν σύλλογοι περασμένων ετών όπως ήταν οι Φάρος, Εθνικός, Ιωνικός Νίκαιας και Πόλις. Το επίπεδο είναι λίγο πιο πεσμένο. Νομίζω ότι εμείς και ο Ερμής είμαστε δύο ομάδες που ξεχωρίζουν από τις άλλες, όμως επειδή ανεβαίνει μόνο ένας το παραμικρό λάθος κοστίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα