ΣΕΠΚ | Φραγκιας: "Μία μαγική χρονιά"

Η πορεία του Κολοσσού στο φετινο πρωτάθλημα ήταν εντυπωσιακή και μεγάλο μερίδιο σε αυτήν έχει ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ο προπονητής των "θαλασσί" μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδας του ΣΕΠΚ για τα επιτεύγματα του Κολοσσού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Διεθνές Σεμινάριο «Φαίδωνας Ματθαίου» που θα συμμετάσχει ως ομιλητής.

Ο Βασίλης Φραγκιάς αναφερόμενος στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του σημείωσε ότι "μυστικά δεν υπάρχουν. Αυτό που πέτυχε η ομάδα προέρχεται από τη καλή συνεργασία που υπήρχε μεταξύ όλων των παραγόντων.

Σοβαρή διοίκηση, ταλαντούχοι παίκτες που έδωσαν παραπάνω από το 100% τους, κόσμος που γέμιζε το γήπεδο, καλή συνεννόηση και χημεία μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Είχαμε τύχη και με τους τρεις Αμερικάνους, οι οποίοι εκτός από καλοί παίκτες που γνωρίζαμε ότι ήταν αποδείχτηκαν και καταπληκτικά παιδιά. Όλο το κλίμα και η σκληρή δουλειά έφεραν αυτή τη πορεία. Στο προπονητικό τομέα οφείλω να δώσω τα εύσημα στους συνεργάτες μου που ήταν εξαιρετικοί.
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και η σεζόν για εμάς ξεκίνησε πολύ καλά κάτι που μας βοήθησε να αποβάλλουμε το άγχος. Μέσα στη χρονιά αναπροσαρμόσαμε τους στόχους γιατί στην αρχή είχαμε πει ότι θέλαμε να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα".

Όσον αφορά για τους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε πως "μέσα στη σειρά ο Πανιώνιος έδειξε ότι είχε πιο πολύ ενέργεια. Έγιναν καλά παιχνίδια ειδικά στη Ρόδο που τα σκορ ήταν πιο κοντά. Αν λάβουμε υπ' όψιν το φορμάρισμα στη συγκεκριμένη περίοδο νομίζω ότι δίκαια κέρδισε ο Πανιώνιος.
Στο τελευταία παιχνίδι όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς φάνηκε ότι είχαμε αδειάσει γιατί μην ξεχνάμε ότι δώσαμε τα πάντα στη κανονική περίοδο. Στους μικρούς τελικούς ήμασταν άδειοι και φάνηκε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια με Καβάλα και Παναθηναϊκό.
Τα παιδιά χάρισαν στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα μία μαγική χρονιά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια".

Για το Διεθνές Σεμινάριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για το Διεθνές Σεμινάριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φαίδωνα Ματθαίου: "Είναι μεγάλη τιμή ότι ο σύνδεσμος με επέλεξε για ομιλητή. Μιλάω χρόνια σε τοπικά αλλά είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω σε ένα διεθνούς επιπέδου. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με καλέσανε. Εκτός από τους ομιλητές που συμμετέχουν είναι ένα ιδιαίτερο Σεμινάριο γιατί είναι αφιερωμένο στον Φαίδωνα, έναν άνθρωπο που ήταν από τους πρώτους μαζί με τον Ροδόπουλο που έφεραν το μπάσκετ στην Ελλάδα. Το 1982 τον είχα προπονητή στον Ζωγράφο. Και μόνο αυτό το γεγονός λέει πολλά. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι χαρούμενος από εκεί που θα μας βλέπει. Όσοι έρθουν να το παρακολουθήσουν θα έχουν να κερδίσουν κάτι".

Για τους ομιλητές μεταξύ των οποίων είναι και ο ίδιος, είπε ότι "για τον Ομπράντοβιτς και τον Ιτούδη δεν μπορείς να πεις πολλά η πορεία του
Keywords
Τυχαία Θέματα