Σαν Σήμερα | Το ντεμπούτο του "La Bomba" (vid)

Στις 23 Νοεμβρίου του 1997 ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στα παρκέ. Φυσικά αναφερόμαστε στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο "La Bomba" αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στις 23/11/97, σε ηλικία μόλις 17 ετών στο παιχνίδι του πρωταθλήματος εναντίον της Γρανάδα. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το ντεμπούτο του Ισπανού και το γιόρτασε με το βίντεο από την παρθενική του εμφάνιση, στο οποίο διακρίνεται και ο τότε

συμπαίκτης του Ναβάρο, ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

Ο Ναβάρο από το 1997 έως και σήμερα, με ένα διάλειμμα τη σεζόν 2007-2008 που φόρεσε τη φανέλα των Γκρίζλις, αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Με τους "μπλαουγκράνα" έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα Ισπανίας, μία φορά το Κύπελλο Κόρατς, δύο φορές την Ευρωλίγκα, πέντε φορές το Spanish King's Cup, τέσσερις φορές το ισπανικό Supercup και έξι φορές το τουρνουά της Καταλονίας. Συνολικά, λοιπόν, ο "La Bomba" έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους με την Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, του ζητήθηκε να θυμηθεί το ντεμπούτο του και δήλωσε : "Είχα πολύ άγχος και πολλά νεύρα. Όταν όμως πέρασε λίγο η ώρα τα ξέχασα όλα και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα δέκα λεπτά και σκόραρα δέκα πόντους. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σε 15 χρόνια από τότε, δηλαδή σήμερα, θα έχω πετύχει τόσα πολλά".

Τέλος ο "La Bomba" δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα της καρδιάς του και δήλωσε πώς "Χωρίς κανένα δισταγμό, λέω ότι θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα