ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Χάινς: "Δυνατά και συγκεντρωμένα από την αρχή"

Το Περιστέρι υποδέχεται τον ΚΑΟΔ την Κυριακή (25/11, 17:00), με τον Τάιλερ Χάινς να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει πάση θυσία τη νίκη, ωστόσο για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα πρέπει να μπει δυνατά στο ματς και να μείνει συγκεντρωμένη μέχρι τέλους.

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πιστεύω πως θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Μας έχουν βοηθήσει πολύ

μέχρι τώρα και ελπίζω πως θα συνεχίσουν να το κάνουν, διότι αποτελούν πηγή ενέργειας για εμάς", υποστήριξε αρχικά σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου και πρόσθεσε:

"Για να τα καταφέρουμε, όμως, δεν αρκεί ο κόσμος. Θα πρέπει και εμείς να παίξουμε δυνατά από την αρχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν χαλαρώσουμε έστω και για ένα-δυο λεπτά μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά, όπως συνέβη στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ".

Η ΚΑΕ Περιστέρι αναφέρει πως "τον Τάιλερ Χαινς και τους συμπαίκτες του θα παρακολουθήσουν από κοντά στο κυριακάτικο ματς τα παιδιά των Ακαδημιών της ΑΜΙΛΛΑΣ και του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Περιστερίου, καθώς και μέλη του σωματείου ατόμων με ειδικές ικανότητες, «ΔΙΑΔΡΟΜΗ»! Άπαντες είναι επίσημοι προσκεκλημένοι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα