ΡΩΣΙΑ | Παρέα με Καλάθη, Μάριτς ο Χέντριξ!

Η Εμπόριο Αρμάνι κατάφερε εν τέλει να... ξεφορτωθεί τον Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος μετακομίζει ως δανεικός στην Λοκομοτίβ Κουμπάν των Νικ Καλάθη και Αλεξ Μάριτς, όπου θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με το deal αυτό μένουν όλοι... ευχαριστημένοι, καθώς και η ρώσικη ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στην προσπάθεια για το κάτι παραπάνω σε Ρωσία και Eurocup,

αλλά και ο Μιλανέζοι, οι οποίοι ήθελαν να αδειάσουν -είτε με πώληση, είτε με δανεισμό- τη θέση του Χέντριξ στο ρόστερ, μιας και δεν κατόρθωσε να προσαρμοστεί, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τη δεδομένη συμφωνία με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού!

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της Μιλάνο και του Σέρτζιο Σκαριόλο, όντας αρκετά κατώτερος του αναμενομένου, με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας να έχει γνωστοποιήσει εδώ και καιρό ότι ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ετσι, ο Χέντριξ έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει ότι η παρουσία του στο Μιλάνο ήταν μία κακή παρένθεση και να "αναγεννηθεί" στο πλευρό των Καλάθη και Μάριτς, φορώντας τη φανέλα της Λοκομοτίβ ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα