ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ | Ομπράντοβιτς: "Δεν συγκρινόμαστε με τον Παναθηναϊκό"

Την υπεροχή του Παναθηναϊκού έναντι της Αλμπα αναγνώρισε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, εν όψει της αναμέτρησης του Τετάρτης (16/1) στο Βερολίνο, με τον τεχνικό της γερμανικής ομάδας να τονίζει τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν έκρυψε ωστόσο τη... συγκρατημένη αισιοδοξία του.

"Ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη στο Top-16 και κάθε εβδομάδα όλα εξαρτώνται από την ομάδα που αντιμετωπίζουμε και πώς το κάνουμε αυτό. Από τη μια δεν μπορούμε να συγκριθούμε

με τον Παναθηναϊκό και το πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας που έχει σε κάθε θέση, αλλά από την άλλη θα έλεγα πως εν όψει του αγώνα αυτού είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τα προηγούμενα παιχνίδια", επισήμανε ο Σέρβος κόουτς των Βερολινέζων και συμπλήρωσε:

"Δεν είχαμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μπορέσαμε να δουλέψουμε καλύτερα σε επίπεδο τακτικής σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Μπορούσαμε να προσθέσουμε κάποια νέα στοιχεία, μια πολυτέλεια που δεν είχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ μπορέσαμε να προσαρμόσουμε στο παιχνίδι μας τον Τζε' Κελ Φόστερ. Ο βασικός μας στόχος πρέπει να είναι να μειώσουμε τα λάθη μας. Αυτό θα μας επιτρέψει να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, όπως δεν κάναμε απέναντι στην Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ και την Εφές. Παίζοντας στο γήπεδό μας θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί από ό,τι στην Κωνσταντινούπολη, όπου εμένα μου φάνηκε πως στο τέλος δεν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα