ΡΕΑΛ Μ. | Φερνάντεθ: "Θέλω να παίξω στο φάιναλ – φορ"

Ο Ρούντι Φερνάντεθ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ότι το όνειρό του από την στιγμή που επέστρεψε από το NBA είναι να παίξει σε φάιναλ φορ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αντιπάλους της Ρεάλ στο Top-16.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος της Ρεάλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα:

Στον όμιλό σας βρίσκεται και η Ζαλγκίρις. Ποιες είναι οι σκέψεις σου που θα αντιμετωπίσεις τους Λιθουανούς και τον παλιό σου προπονητή, τον

Ζοάν Πλάθα;

"Δεν έχω δει πολλά ματς της Ζαλγκίρις φέτος, αλλά μπορώ να φανταστώ τι είδους ομάδα έχει φτιάξει ο Ζοάν. Εχουν αποδείξει ότι είναι πολύ σκληροί, μιας και κατέκτησαν την κορυφή του ομίλου τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, όπως κάναμε ως τώρα για να τους στερήσουμε το αίσθημα της αυτοπεποίθησης".

Εχετε ήδη αντιμετωπίσει δύο από τους αντιπάλους σας στο Top-16, τον Παναθηναϊκό και την Μάλαγα. Πόσες επικίνδυνες είναι αυτές οι ομάδες;

"Είναι καλό που ξέρουμε τον Παναθηναϊκό και την Μάλαγα, αλλά παρόλο αυτά είναι δύο ομάδες που μπορούν να σε εκπλήξουν με διαφόρους τρόπους. Γνωρίζουμε ότι η Μάλαγα δεν έχει κάνει και τόσο καλή πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο στο Top-16. Πρέπει να παλέψουμε και στα δύο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω ότι σ’ αυτόν τον γύρο θα πάμε καλύτερα".

Για τις εμφανίσεις της Ρέαλ έως τώρα τι έχεις να σχολιάσεις;

"Πιστεύω ότι η ομάδα μας αξίζει να έχει καλούς βαθμούς. Πήραμε την πρώτη θέση σε έναν δύσκολο όμιλο, γεμάτο από καλοσχηματισμένες ομάδες και καλούς παίκτες. Το να κατακτάς την πρώτη θέση σε έναν τέτοιο όμιλο σου δίνει θετικά δείγματα για την συνέχεια".

Προσωπικά μέχρι στιγμής ευχαριστιέσαι την παρουσία σου στην ομάδα και στην Ευρωλίγκα;

"Ποτέ δεν είχα την τύχη να παίξω σε ένα φάιναλ φορ και αυτή είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, ειδικά από την στιγμή που γύρισα από την Αμερική. Ηθελα να παίξω στην Ευρωλίγκα και να φτάσω στο φάιναλ φορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα