ΡΕΑΛ Μ. | Λάσο: "Δύσκολο το ματς με την Άλμπα"

Στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Top 16 η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γερμανική ομάδα και τόνισε ότι η αποστολή των Μαδριλένων δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολη.

"Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Άλμπα παίζει πολύ καλά, έχει χαρακτήρα στο παιχνίδι της και καλό ροτέισον στο ρόστερ της. Έχουν παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα αλλά και ορισμένους πολύ ποιοτικούς παίκτες. Παίζουν στην έδρα τους, σε ένα γήπεδο

που πάντα έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς", ανέφερε ο τεχνικός της "βασίλισσας".

Με τη σειρά του, ο Σέρχιο Γιούλ σχολίασε: "Όπως πάντα το πρώτο παιχνίδι μια νέας φάσης είναι πολύ σημαντικό Θέλουμε να ξεκινήσουμε το Top 16 με νίκη και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα. Παίζουμε μακριά από την έδρα μας, σε ένα γήπεδο με εξαιρετική ατμόσφαιρα και κόντρα σε μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά ως σύνολο και έχει μερικούς πολύ καλούς σκόρερ. Η συγκέντρωση και η ικανότητα να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα για 40 λεπτά, είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα