ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Ξεσήκωσαν τους μικρούς "fentagin"! (vid)

Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (11/10) το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου και οι μαθητές, τους επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στο σχολείο τους.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Καταπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 12ου Γυμνάσιου Περιστερίου, υποδεχόμενοι τον Τζίμη Κουστένη και τους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι πήραν μια γεύση για το τι θα γίνει στον εναρκτήριο αγώνα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ

το Σάββατο (13/10, 17:00) κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Οι νεαροί φίλαθλοι είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας στο παιχνίδι με την Ελευσίνα, καθώς όχι μόνο πήραν όλες τις προσκλήσεις που είχαν μαζί τους οι αθλητές μας, αλλά ζήτησαν ακόμη περισσότερες, ώστε να βρεθούν στο πλευρό τους.

Ο προπονητής και οι παίκτες του Περιστερίου, από την πλευρά τους, εντυπωσιάστηκαν από τη θερμή υποδοχή των μαθητών, που φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ δημιούργησαν και… κερκίδα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ως μικροί "FENTAGIN".

Ανάλογες ενέργειες, με επισκέψεις σε σχολεία της πόλης, θα συνεχιστούν, καθώς άπαντες στο σύλλογο θέλουμε δίπλα μας τη νεολαία του Περιστερίου"!

"Η υποδοχή των παιδιών ήταν συγκλονιστική. Δεν μας έφτασαν οι προσκλήσεις καθώς η ζήτηση ήταν απίστευτη. Ωστόσο, όλα τα παιδιά του 12ου Γυμνασίου, όσα θέλουν δηλαδή, θα είναι δίπλα μας στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Θέλουμε δίπλα μας τη νεολαία της πόλης, όπως άλλωστε και όλους τους Περιστεριώτες για να τα καταφέρουμε σε αυτή τη δύσκολη σεζόν", δήλωσε ενθουσιασμένος ο Τζίμης Κουστένης.

Από μέρους του, ο Δημήτρης Κομποδιέτας σημείωσε: "Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους περισσότερους από εμάς. Τα παιδιά μας “αγκάλιασαν”. Έδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα. Θέλουμε στο πλευρό μας τη νεολαία. Τους θέλουμε κοντά στον αθλητισμό, ώστε να απομακρυνθούν από κακές συνήθειες".

Πηγή: www.peristerinews.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα