ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Ραντεβού με τους παίκτες του Περιστερίου στο κατάστημα "Cyta"

Aντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου θα βρεθεί το Σάββατο (22/12) στο κατάστημα "Cyta" σε ένα event που διοργανώνει η χορηγός εταιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΚΑΕ Περιστέρι τιμά με όποιον τρόπο μπορεί τους επίσημους υποστηρικτές της, ανταποδίδοντας την προσφορά τους στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο

(22/12), από τις 1:00 μέχρι τις 3:00 το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα παρευρεθεί στο κατάστημα της CYTA στο Περιστέρι (Εθνικής Αντιστάσεως 67).

Εκεί, οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη θα υπογράψουν αυτόγραφα συμμετέχοντας σε αυτό το όμορφο event της χορηγού εταιρίας. Είστε όλοι προσκεκλημένοι!".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το απόγευμα της Τετάρτης (19/12) οι παίκτες του Περιστερίου θα επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων. Μοναδικός απών αναμένεται να είναι ο Ντάριν Ουίλιαμς, ο οποίος αναχώρησε την Δευτέρα (17/12) για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επ’ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα.

Εξάλλου, το πρωί της Τετάρτης (19/12) τέσσερις αθλητές του Περιστερίου (Βλάχος, Ζούμπος, Μελισσαράτος, Πρέκας) θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών, Κώστα Μίσσα, πηγαίνοντας για προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα