ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Ουίλιαμς: "Αγαπώ τους φιλάθλους μας"

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (11/11, 19:00) τον Ολυμπιακό και ο Ντάριν Ουίλιαμς κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και τόνισε το πόσο πολύ αγαπάει τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Αμερικανός παίκτης ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και πλέον έχει τεθεί στην διάθεση του Τζίμη Κουστένη για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάριν Ουίλιαμς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

"Νομίζω πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για όλους εμάς τους νέους παίκτες του Περιστερίου, να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκα. Αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμον που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω εναντίον τους", τόνισε ο Ουίλιαμς και συνέχισε: "Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου αξίζει ο κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά. Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί. Στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια μας μας έχουν υποστηρίξει θερμά. Τους αγαπώ. Τους θέλουμε δίπλα μας τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα