NBA | "Ξεμπούκωσε" και το χάρηκε ο Κόρβερ!

Το καλοκαίρι μετακόμισε από το Σικάγο στην Ατλάντα, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και να αποδώσει τα αναμενόμενα. Απόδειξη το γεγονός ότι στα δύο πρώτα ματς των Χοκς είχε συνολικά μόλις 4 πόντους με 1/8 σουτ. Χθες, όμως, κόντρα στους Πέισερς, ο Κάιλ Κόρβερ... ξεμπούκωσε, χαρίζοντας μεγάλη νίκη στην ομάδα του!

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ (2,01μ.) πέτυχε 8 συνεχόμενους πόντους σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, δίνοντας το έναυσμα για την σπουδαία

ανατροπή των "γερακιών", ξεσηκώνοντας παίκτες και φιλάθλους. Και όπως ήταν φυσικό, ο Λάρι Ντρου είχε να πει μόνο τα καλύτερα για τον παίκτη του.

"Οπωσδήποτε πιστεύω σε αυτόν και τις ικανότητές του. Οι σουτέρ διαθέτουν αυτή τη νοοτροπία. Μπορούν να χάσουν πέντε σουτ στη σειρά αλλά να ευστοχήσουν στο επόμενο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Χοκς για τον Κόρβερ, ο οποίος στην τέταρτη περίοδο που η μπάλα "έκαιγε" απέδειξε πως έχει κρύο αίμα, βάζοντας μεγάλα καλάθια!

"Είναι ωραίο όταν ξέρεις ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου σε στηρίζουν και σου δίνουν συνέχεια τη μπάλα", ήταν τα λόγια του ίδιου του Αμερικανού πρώην άσου των Μπουλς.

Στο ματς με τους Πέισερς ο Κόρβερ αγωνίστηκε 31 λεπτά, καταγράφοντας 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και μόλις 2 λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα