ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας"

Περισσότερο ως τεστ δυνάμεων αντιμετωπίζει την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο προπονητής του Περιστερίου, Τζίμης Κουστένης.

Την Τετάρτη (19/09) στις 17:00 η ομάδα των δυτικών προαστίων θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ. Η αποστολή του Περιστερίου θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί από την Αθήνα και θα απαρτίζεται από τους

εξής εννιά αθλητές: Παπαντωνίου, Ζούμπος, Μάντζαρης Κομποδιέτας, Κανονίδης, Πέτρουλας, Μελισσαράτος, Παπαγιάννης και Ψαρόπουλος. Εκτός αποστολής θα μείνει ο νεαρός Λάκκας, που ακόμη αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι.

Ο Τζίμης Κουστένης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση του Κυπέλλου και δήλωσε:

"Εντάσσουμε αυτό το παιχνίδι στο πρόγραμμα προετοιμασίας μας. Βέβαια και μας ενδιαφέρει η νίκη. Περισσότερο, όμως, το αντιμετωπίζουμε ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ελληνα κόουτς, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:


"Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Το ζήλο, τη διάθεση και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν σε φιλικά και προπονήσεις. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό, έχοντας ως στόχο να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος".


Εκτός από τον αγώνα του Κυπέλλου, στο Περιστέρι κινούνται στον ρυθμό της κλήρωσης του πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/09). Πέραν της αντιπροσωπίας της ομάδας, το "παρών" θα δώσουν ο Δήμαρχος της πόλης μας, Ανδρέας Παχατουρίδης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ανδρέας Σχίζας και Αλέξης Σταυρούλιας. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν έμπρακτα πως είναι στο πλευρό του επίσημου πρεσβευτή της πόλης σε μια δύσκολη περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα