ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Με Γιάνκοβιτς και Ντραγκίτσεβιτς η προπόνηση

Απάντες παρόντες ήταν στην προπόνηση του Πανιωνίου στην προπόνηση της Τρίτης (18/09), καθώς και ο Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς αλλά και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έδωσαν το "παρών".

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την επιστροφή της από το διεθνές τουρνουά στην Πολωνία, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε όλους τους παίκτες τους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία σπουδαία ομάδα όπως ο Πανιώνιος", ήταν τα πρώτα λόγια του Στράχινια Ντραγκίτσεβιτς φορώντας την κυανέρυθρη φανέλα. Ο "Στράλε" όπως είναι

το παρατσούκλι του, έλαβε πριν την πρώτη προπόνησή του πολλές πληροφορίες από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς για τη νέα του ομάδα. "Ο Βλάντο μου είπε όσα πρέπει να ξέρω για τον Πανιώνιο και το πρωτάθλημα της Α1. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Αθήνα και στην Ελλάδα και στόχος μου είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πανιώνιο τη φανέλα του οποίου έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες το παρελθόν", κατέληξε ο Ντραγκίτσεβιτς.


* Την Τετάρτη το μεσημέρι ο Πανιώνιος θα εκπροσωπηθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 που θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΟΠΑΠ από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ κ.Ηλία Λιανό, τον προπονητή της ομάδας Θανάση Σκουρτόπουλο και τους αθλητές Μάριο Μπατή, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Νίκο Παππά και Γιώργο Μπόγρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα