ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κάλεσμα στον κόσμο, εκτός ο Πέτρουλας

Το Περιστέρι καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (02/12, 17:00) και η ομάδα των δυτικών προαστίων κάλεσε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Τζίμη Κουστένη.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Περιστερίου ενόψει Παναθηναϊκού, περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (29/11), από την οποία θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Πέτρουλας. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Το Περιστέρι θέλει τους οπαδούς του δίπλα του στην "μάχη" εναντίον του Παναθηναϊκού και έτσι κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών.

"Πάντως, με ή χωρίς τον Πέτρουλα, οι παίκτες μας αναμένεται να τα δώσουν όλα στο παρκέ την Κυριακή, ώστε να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Όπως έχουν κάνει άλλωστε σε όλα τα φετινά παιχνίδια, είτε τα έχουν κερδίσει, είτε όχι.


Γι’ αυτό και αξίζουν τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος αποτελεί το στήριγμα της ομάδας μας στη φετινή δύσκολη σεζόν. Τόσο από ηθικής, όσο και από οικονομικής πλευράς.
Μπορεί ο αντίπαλος να είναι μεγάλος, ωστόσο το Περιστέρι έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Όλοι γήπεδο, λοιπόν, την Κυριακή. Μη χάσετε αυτό το παιχνίδι, το οποίο μάλιστα δεν θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση. Όλοι δίπλα στον Γ.Σ.Π., λοιπόν!


Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κυκλοφορούν ήδη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστέρι για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 210- 5778190", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα