ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Καστρίτης: "Ανάμεσα στα φαβορί ο Φιλαθλητικός"

Στο στρατόπεδο του Αρκαδικού προετοιμάζονται για την "μάχη" του Σαββάτου απέναντι στον Φιλαθλητικό, με τον Γιάννη Καστρίτη να εύχεται να γίνει ένα καλό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο.


Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόουτς του Αρκαδικού, είναι ο τραυματισμός του Θοδωρή Τσιότρα. Ο παίκτης ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στο δικέφαλο, αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση απέναντι στον Φιλαθλητικό. Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού για το ματς του Σαββάτου.


"Ένα

ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι σε μία πολύ αθλητική ομάδα με καλή ομοιογένεια, όπως είναι Φιλαθλητικός Ζωγράφου, που δίκαια συγκαταλέγεται μεταξύ των ομάδων-φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.


Εμείς προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη την εβδομάδα, όπως για κάθε παιχνίδι και το Σάββατο θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό και θεαματικό παιχνίδι, που να το ευχαριστηθεί ο κόσμος στο γήπεδο", είναι τα όσα δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα