ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Και την ψυχή μας για την ομάδα..."

Γιώργος Ζευγώλης και Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κάνουν ντεμπούτο στον πάγκο του Ηλυσιακού και του Πανιωνίου αντίστοιχα στο αυριανό (24/11, 17:00, ΕΤ1) παιχνίδι, με τον τεχνικό της ομάδας των Ιλισίων να επισημαίνει ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα στο παρκέ ώστε να φτάσουν στη νίκη.

"Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα, με νέο προπονητή. Τα παιδιά δούλεψαν καλά τις προηγούμενες μέρες και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα γεμίσει

το γήπεδο γιατί αυτή η ομάδα και κυρίως η προσπάθεια που καταβάλλεται αξίζει τον κόπο. Αρχής γενομένης από το αυριανό ματς, όλοι μαζί θα δώσουμε και την ψυχή μας ώστε ο Ηλυσιακός να ανέβει βαθμολογικά και να πετύχει τους στόχους του".

Από τους παίκτες το λόγο πήρε ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος ανέφερε: "Το ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο αφού πρόκειται για εξαιρετική ομάδα. Εμείς δουλέψαμε πολύ με το νέο κόουτς και βάλαμε αρκετά καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε κάνει ήδη δυο ήττες στην έδρα μας και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη μας νίκη, μπροστά στον κόσμο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα