ΠΑΟΚ | Σταυρόπουλος: "Ξεχνάμε τον Άρη, πάμε παρακάτω"

Ο τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος, μίλησε στους παίκτες εν όψει της έναρξης της Α1 και τόνισε πως αν και πείραξε η ήττα-αποκλεισμός από τον Άρη, πρέπει η ομάδα να κοιτάξει παρκέτο.

Είπε χαρακτηριστικά: "Μας πείραξε όλους το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν ήμασταν η ομάδα που πραγματικά είμαστε. Ούτε η ομάδα που είδαμε στα φιλικά. Τέλος αυτό το παιχνίδι. Το ξεχνάμε, αρχίζει το πρωτάθλημα, αρχίζει η Ευρώπη, αρχίζουμε μία νέα

σελίδα. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες. Θέλουμε να δούμε πάθος, μεγάλη προσπάθεια και νίκη το Σάββατο για αρχή…".

Το πρόγραμμα της Παρασκευή περιελάμβανε μία προπόνηση, η οποία ξεκίνησε στις 6μ.μ. για να καταφέρει να παραβρεθεί και ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, που είχε βρεθεί στην Αθήνα.

Στην προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχε ο Μαρκ Πέιν. Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για τις επόμενες δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα