ΠΑΟΚ | Ο ΠΑΟΚ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» σε συνεργασία με τον μεγάλο του χορηγό, την Prime Insurance, επισκέφτηκε το Ελληνικό Παιδικό χωρίο στο Φίλυρο, χαρίζοντας στιγμές χαράς στα

παιδιά που βρίσκονταν στο παιδικό χωριό.

Αρχικά, οι παίκτες του «δικεφάλου» ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και τη δράση του Σωματείου, καθώς επίσης και για τις συνθήκες στις οποίες ζουν τα παιδιά που βρίσκονται στο παιδικό χωριό.

Εν συνεχεία, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους αθλητές της ομάδας, οι οποίοι υπέγραψαν φανέλες του «δικεφάλου», ενώ δεν παρέλειψαν να δώσουν αναμνηστικά δώστα στα παιδιά, δώρα τα οποία είχαν έντονο το «ασπρόμαυρο» χρώμα.

Λίγο αργότερα, το λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης, λέγοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Χαιρόμαστε όποτε είμαστε με παιδιά γιατί ξέρουμε ότι τους αρέσει να ασχολούνται με αθλητικά δρώμενα. Αυτό που σας υποσχόμαστε σε συνεργασία με την ΚΑΕ είναι πως θα έρχεστε στο γήπεδο όποτε θέλετε. Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι θέλετε και θέλουμε να έρχεστε να μας παρακολουθείτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα