ΠΑΟΚ | Ντικούδης: "Περιμένω να δω κάτι καλό από τον ΠΑΟΚ"

Μόνο εάν δει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ασχολούνται με την ομάδα έχοντας ένα σοβαρό και καλό πλάνο,θα μιλήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο" ο Δήμος Ντικούδης.

Ο έμπειρος φόργουορντ μιλώντας στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά έκανε σαφές πως δεν υπάρχει ηπαραμικρή βιασύνη για να πει το "ναι" στον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως περιμένει να δει κάτι... σοβαρό από πλευράς της ομάδας για να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο.

"Δεν

έχω να πω τίποτε και δε θέλω να μιλήσω για την ώρα για την καριέρα μου και τη συνέχειά της. Ξεκουράζομαι και περιμένω. Είναι άλλωστε πολύ νωρίς, όχι μόνο για μένα αλλά και για τους περισσότερους παίκτες. Δε βγήκε ούτε ο Ιούνιος. Θεωρώ ότι όλα θα γίνουν προς τον Αύγουστο. Τότε θα δούμε τι έχει γίνει στις ομάδες και στον ΠΑΟΚ. Γιατί τώρα δε βλέπω κάτι συγκεκριμένο", δήλωσε ο ίδιος. "Δε μου έχει γίνει καμία πρόταση, ούτε κάποια κρούση από διοικούντες της ΚΑΕ, αλλά δεν περιμένω κιόλας. Δε γνωρίζω τι συμβαίνει τώρα στον ΠΑΟΚ, τι σχεδιασμός υπάρχει, αλλά όλα σε σχέση με μένα βρίσκονται μόνο σε φιλολογικό επίπεδο", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε πως... "μόνο άμα δω κάτι καλό, κάτι σοβαρό θα μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Κι αυτό θα φανεί τον Αύγουστο. Γιατί τότε οι ομάδες θα παίρνουν παίκτες και θα δούμε τι παίκτες έχουν στο δυναμικό τους, οπότε θα καταλήξω κι εγώ για το τι θα κάνω τη νέα σεζόν. Δεν έχω λοιπόν τώρα διάθεση να πω οτιδήποτε. Θα τα δω όλα και θα τα σκεφθώ αργότερα".


Για το ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον θέλουν στην ομάδα της επόμενης σεζόν, είπε: "Το ξέρω ότι με θέλουν, μου το είπαν πολλές φορές ακόμη και πριν φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Αντιλαμβάνομαι τα αισθήματά τους και τις σκέψεις τους, αλλά είναι πολύ νωρίς και περιμένω να δω κάτι σοβαρό για να συζητήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα