ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Μας στοίχισαν τα πολλά λάθη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του εξηγώντας πως αυτός ο παράγοντας που τους αποσυντόνισε.

"Έπαιξαν δυνατά και πέτυχαν τον στόχο τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, έκανε πολύ καλό ματς. Εμείς δεν περιμέναμε να κάνουμε τόσα πολλά λάθη, ιδίως στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν περιμέναμε να χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να βγούμε απ' τον ρυθμό. Η διαφορά του ενός πόντου στο ημίχρονο δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα μας, χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, lay ups

κι έτσι χάσαμε ένα πιο σημαντικό "μαξιλαράκι" για το δεύτερο ημίχρονο. Αυτό μας στοίχισε αρκετά. Έχουμε ακόμη 12 ματς και θέλουμε να δούμε πού θα τερματίσουμε. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα ο Κολοσσός Ρόδου και εάν συνεχίσει να παίζει έτσι τότε θα φτάσει πολύ ψηλά, δεν ξέρω πού ακριβώς και σε ποια θέση, αλλά θα πάει ψηλά. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε, γιατί κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο» απ' τη Ρόδο για την ήττα του Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 ο 65χρονος προπονητής του "δικεφάλου του βορρά".

Από την πλευρά των παικτών ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σχολίασε: "Ξέραμε πως θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, στα τελευταία ματς ο Κολοσσός Ρόδου παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα. Το ξέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη. Δυστυχώς είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πολλών αγώνων έχουμε πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια υπερομάδα για να παίζουμε μόνο 20 λεπτά και να καθαρίζουμε τα ματς, χρειάζεται να παίζουμε και στα 40 λεπτά καλά. Δεν το κάναμε και χάσαμε. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε τη συνέχεια του Πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα