ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Ηταν περίεργο παιχνίδι"

O ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το ματς με τον Αρη και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος ξεπέρασε τις δυσκολίες, που ήταν κυρίως ψυχολογικές.

"Ηταν ένα ματς απέναντι σε μία ομάδα που όταν την είδα στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο με προβλημάτισε. Κάναμε παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και λάθη στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς ιδιαίτερη πίεση", είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος και συνέχισε: "Δεν κάναμε λάθη στο δεύτερο μέρος που η πίεση ήταν πιο μεγάλη. Ηταν περίεργο παιχνίδι, έπρεπε πρώτα να δουλέψουμε

με το μυαλό των παικτών και τα λάθη που είχαν κάνει. Επρεπε να δουλέψουμε και να αλλάξουμε τις σχέσεις που είχαν παίκτες".

Πλέον ο ΠΑΟΚ μπαίνει για τα καλά στη δράση, αφού την Τρίτη αρχίζει και το Eurocup. "Εχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω να μην έχουμε το άγχος που είχαμε σήμερα και οι παίκτες να ανταποκριθούν καλύτερα. Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε, θέλουμε να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη. Η διαφορά στο μπάτζετ σε σχέση με τις άλλες ομάδες είναι τεράστια, θέλω να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Παίξαμε με ισοδύναμες ομάδες στα φιλικά, αλλά είναι διαφορετικά τα φιλικά και διαφορετικά τα επίσημα".

Ο Μαρκόπουλος εξήγησε και τι δεν πήγε καλά κόντρα στον Αρη και στάθηκε στον Πέιν: "Στο ματς με τον Αρη έφυγε ένας παίκτης που είχαμε στηρίξει πολλά πάνω του. Εκείνο ήταν ένα βασικό στοιχείο, ένα άλλο ήταν ότι οι παίκτες ήθελαν πολύ να κερδίσουν και αυτό τους έβγαλε έξω από την συγκέντρωσή τους. Θα μείνει έξω 15 μέρες, θα κάνουμε υπομονή έως τότε. Αν προκύψει κάτι άλλο αργότερα κανείς δεν ξέρει".

Ο Γιώργος Μπόγρης υποστήριξε από την πλευρά του, τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν μία καλή νίκη για μας. Αυτή είναι η εικόνα της ομάδας και όχι αυτό που δείξαμε την περασμένη Τετάρτη. Εκείνο το παιχνίδι ήταν μία κακή παρένθεση. Σήμερα δείξαμε την εικόνα μας.Ο Κολοσσός είναι ομάδα που θα κάνει ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε καλά στην επίθεση, αλλά ήμασταν λίγο χαλαροί στην άμυνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, αν και έπεσε η επιθετική μας απόδοση, βελτιώσαμε την άμυνά μας και από εκεί ήρθε η νίκη. Το σκορ ήταν υψηλό στο πρώτο ημίχρονο, γιατί άνοιξε ο αγώνας και ακολούθησαν και οι δύο ομάδες αυτό τον ρυθμό. Χαλαρώνουμε λίγο σήμερα μετά από αυτή τη νίκη και από αύριο αρχίζει η δουλειά για το παιχνίδι της Τρίτης".

Όσον αφορά για την συνεργασία του με τον Ντι Τζέι Κούπερ, ανέφερε: "Και με τον Ντι Τζέι αλλά και με όλα τα παιδιά έχω καλή συνεργασία. Είμαι παίκτης που εξαρτώμαι πολύ από τους συμπαίκτες μου και με όλους πιστεύω ότι έχω καλή συνεργασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα