ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Έγιναν αδικαιολόγητα λάθη»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα Φέχερβαρ για την έβδομη αγωνιστική του Eurocup o τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στάθηκε και στον παράγοντα "άγχος" που κυρίευσε τους παίκτες του στα τελευταία λεπτά.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός είπε: "Ηταν ένα παιχνίδι που θα θεωρείτο για εμάς εύκολο, αλλά λόγω της κατάστασης της ομάδας μας ήταν δύσκολο. Ξέραμε ότι αυτή η

ομάδα έπαιζε καλά τελευταία, θέλαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό της. Το καταφέραμε σε ένα χρονικό διάστημα, στο δεύτερο μέρος πήραμε διαφορά θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό αλλά έγιναν αδικαιολόγητα λάθη από παίκτες που είναι έμπειροι. Ετσι η φιλοξενούμενη ομάδα βρήκε την ευκαιρία να βάλει μερικά μεγάλα σουτ, πρέπει να δούμε ποια σημεία δεν ξεπεράσαμε για να μην έχουμε στο μέλλον τα ίδια προβλήματα".

Για τους λόγους που χάθηκε η διαφορά στο τέλος τόνισε: "Το στρες και το άγχος ήταν οι κύριοι λόγοι που το κάναμε δύσκολο. Ναι μεν υπάρχει κούραση, αλλά περισσότερο είναι στο μυαλό. Η αντίδραση απέναντι στην πίεση των αντιπάλων δεν ήταν αυτή που είχαμε σχεδιάσει".

Από τη μεριά των παικτών στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε ο Γιώργος Μπόγρης. "Ηταν ένα δύσκολο ματς. Αντιδράσαμε σωστά όμως στις περισσότερες στιγμές και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Πλέον τώρα θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και μαθηματικά. Φαίνεται πως μας ταιριάζουν περισσότερο οι μεγάλοι αγώνες παρά τέτοιου είδους παιχνίδια" ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει λέγοντας:

"Αυτό σε κάποια παιχνίδια μας δίνει ψυχολογία αλλά σε άλλα όπως το σημερινό μας προβληματίζει. Πρέπει με αντιπάλους που είναι πιο αδύναμοι από εμάς να παίρνουμε διαφορά κατά την διάρκεια του αγώνα".

Όσο αναφορά τον τρόπο που σκόραρε η ομάδα στο παιχνίδι είπε: "Οι Ούγγροι μάλλον διάβασαν καλύτερα το παιχνίδι μας, εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε άλλες λύσεις, αλλά στο τέλος πετύχαμε καλάθια μέσα από την ρακέτα".

Για τον παράγοντα κούραση είπε: "Σίγουρα υπάρχει κούραση, πιο πολύ όμως είναι πνευματική παρά σωματική. Το μυστικό είναι να έχουμε συγκέντρωση, όπως έγινε και στο ματς με την Μπούντουτσνοστ".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (04/12) κόντρα στην Άνκαρα λέγοντας: "Είναι καλή ομάδα, εμείς πάντως λέμε δεν σκεφτόμαστε να κερδίσουμε μόνο αυτό το ματς. Θέλουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Με νίκη και μαθηματικά θα έχουμε προκριθεί, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα σημερινά αποτελέσματα, πλέον έχουμε την τύχη στα χέρια μας και μας κυνηγά και η Χιμίκ και η Ανκαρα".

Τέλος, έκλεισε τη συνέντευξη τύπου με ένα σχόλιο για το παιχνίδι του Σαββάτου (30/11) κόντρα στον ΚΑΟΔ: "Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα στα Τρίκαλα, τώρα είμαστε στη Θεσσαλονίκη συνεχόμενες μέρες και αυτό μας βοηθάει. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά δεν μας φοβάμαι"

Keywords
Τυχαία Θέματα