ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Αντέξαμε σε μία δύσκολη έδρα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά το τέλος του παιχνιδιού από τους παίκτες του, μοιράζοντάς τους συγχαρητήρια.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες αυτής της δύσκολης έδρας και του δύσκολου παιχνιδιού. Ο Άρης ξέραμε ότι θα παίξει καλά. Το πρόβλημα για εμάς ήταν μεγάλο και θα ήταν διαφορετικό αν παίζαμε αργότερα γιατί θα ξέραμε ο ένας τον άλλον.

Οι παίκτες μας ήταν αποφασιστικοί. Είμαστε με 15 ασίστ έναντι 4 του Άρη, είχαμε περισσότερα ριμπάουντ. Στους περισσότερους τομείς

ήμασταν καλύτεροι και είχαμε αυτό που πρέπει".

Και συνέχισε: "Κάναμε κάποια λάθη και κοντέψαμε να χάσουμε το ματς. Βέβαια, πήραμε σημαντικά σουτ και τελικά κερδίσαμε. Θέλουμε να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα και πραγματικά ο κόσμος του Άρη ήταν συγκλονιστικός και έδωσε μεγάλο παλμό στο παιχνίδι".

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Μπόγρης είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που έπαιζε σκληρά. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, βάλαμε σημαντικά καλάθια και πήραμε μια σημαντική νίκη. Γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο σκληρή δουλειά. Είμαστε η ίδια ομάδα, οι ίδιοι παίκτες και θέλω να πω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας".

Για το παιχνίδι που έκανα και τη σύγκριση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Παίξαμε καλά, παίξαμε σωστά, μου βγήκαν οι φάσεις και είχα και εγώ κάποιους πόντους. Το οφείλω στον Χαραλαμπίδη, τον Κούπερ και τον Τσόχλα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Λάζαρος έχει το παιχνίδι του και εγώ το δικό μου".

Για το τι τους είπε ο Μαρκόπουλος στην ανάπαυλα: "Μας είπε ότι δεν είναι αυτό που βλέπω στην προπόνηση, βγάλτε το και πάμε να πάρουμε το ματς. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα