ΠΑΟΚ | Κούπερ: «Δύσκολα μπορούσαμε να το ανατρέψουμε»

Στο κακό ξεκίνημα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο Αμερικανός δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα. Δυστυχώς είχαμε το ίδιο κακό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν δύσκολο να γυρίσουμε τον ρυθμό του αγώνα και για δεύτερη φορά, όπως κάναμε και στο πρώτο ημίχρονο".


Ο Τράβις Ρομέο από την πλευρά των παικτών της Χιμίκ ανέφερε: "Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι με πολλά σερί. Ξεκινήσαμε με ένα δικό μας σερί το παιχνίδι, έκαναν το δικό τους

στη συνέχεια, είχαμε εμείς ένα ακόμη σερί στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου παίξαμε καλά και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Στο κατάλληλο σημείο του αγώνα είχαμε τις σωστές επιλογές και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Στο μπάσκετ είναι πολύ φυσιολογικό να δίνει οδηγίες ο προπονητής και να μην γίνονται αυτά που θέλει, όπως είναι πολύ φυσιολογικό μία ομάδα να κάνει λάθη. Το σημαντικό είναι πως αντιδράς σε αυτά τα λάθη κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε τα λάθη μας, κάναμε αυτό που έπρεπε, είχαμε γενικά σωστή αντίδραση στο παιχνίδι και για αυτό πήραμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα