ΠΑΟΚ | Καλλές: "Να βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση"

Είναι νωρίς ακόμα για τον Νίκο Καλλέ να θέσει στόχους για την πορεία του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν, με τον Ελληνα παίκτη να τονίζει ότι όλοι στον "Δικέφαλο" θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Ο 25χρονος σέντερ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν.

"Δεν ήθελα να φτάσω να περιμένω στα τέλη Αυγούστου, όπως θα γίνει με τους περισσότερους Έλληνες παίκτες, για αυτό και τελείωσε σχετικά νωρίς το

θέμα" ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: "Ο κόουτς είναι πρότυπο και αποτέλεσε βασικό λόγο για να παραμείνω. Με την συμπεριφορά του με έκανε να θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε ακόμα να ξεχάσω τα όσα προβλήματα υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα» τόνισε ο Καλλές και πρόσθεσε αναφορικά με την επιμονή πλέον των ομάδων στους Έλληνες παίκτες: "Δεν είναι παράξενο. Έτσι κάνουν λιγότερα έξοδα. Τα σπίτια τα αυτοκίνητα, όλα αυτά όταν μαζεύονται δημιουργούν πολλά βάρη".

Ο Νίκος Καλλές είπε ακόμα ότι κάθε μια από τις προηγούμενες τρεις χρονιές ήταν διαφορετική με κορυφαία αυτή της περιόδου 2010-2011, ενώ παραδέχθηκε ότι ανανεώνοντας για 4η και 5η χρονιά οι ευθύνες του μεγαλώνουν προκειμένου και να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν.

Αναφορικά με τους φίλους του "Δικεφάλου" είπε: "Ο κόσμος θέλει επιτυχίες για να έρθεις το γήπεδο. Παίζει όμως ρόλο και η κρίση. Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι καλά από την αρχή για να έρθουν οι φίλαθλοι κοντά μας".

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης ότι το επίπεδο έχει πέσει λόγω των ξένων και τέλος για τους στόχους του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Ελπίζουμε ότι η ομάδα θα δοκιμάζεται καλύτερα με προπονήσεις. Δεν χρειάζεται να θέτουμε στόχους από τώρα. Στόχος είναι σε κάθε προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι και όταν αρχίσει σεζόν να είμαστε σε καλή κατάσταση για να έρθουν οι νίκες που θέλει ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα