ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | ΣυμΜέτοχος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Π.

Την αμέριστη συμπαράστασή του στο εγχείρημα της προσωρινής επιτροπής του Απολλώνα Πάτρας εξέφρασε ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Με το προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών συναντήθηκαν τα μέλη της προσωρινής επιτροπής της υπό σύστασης Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Κ.Α.Ε.), κ. Ανδρέας Μολφέτας, κ. Γιώργος Καρατζάς, κ. Κώστας Καραπάνος και κ. Άγγελος Κάνιστρας.

Στη συνάντηση μετείχαν από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, ο πρόεδρός του Νίκος Παπάκος, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο γραμματέας Θανάσης Ζούπας και ο ταμίας

Θανάσης Γραβριηλόπουλος. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο δικηγόρος Γιώργος Μιχαλόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Απολλωνιάδας.

Τα μέλη της επιτροπής εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου που απαιτείται από το νόμο για την δημιουργία της Κ.Α.Ε. και αναφέρθηκαν στα οφέλη που θα αποκομίσει η πόλη από την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Επίσης, η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών ενημερώθηκε από την προσωρινή επιτροπή για το πως ο κάτοχος κάρτας διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια του Απόλλωνα γίνεται αυτόματα και μέτοχος της ομάδας στην υπό σύσταση Κ.Α.Ε. λαϊκής βάσης.

Ο κ. Παπάκος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο εγχείρημα της προσωρινής επιτροπής και επικρότησε την ιδέα να γίνει ο κόσμος του Απόλλωνα ιδιοκτήτης της ομάδας. Από την πλευρά του ανέλαβε την δέσμευση να συζητήσει το θέμα της συμ-μετοχής του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα και να ζητήσει από όλα τα μέλη να στηρίξουν την προσπάθεια αγοράζοντας μετοχές.

Η προσωρινή επιτροπή της υπό σύστασης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο Πατρέων και τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων για την απόφασή τους να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα της αγοράς μετοχών του Απόλλωνα από τον Δήμο.

Τα μέλη της επιτροπής και ο κόσμος του Απόλλωνα περιμένουν την οριστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την συμ-μετοχή –και- του Δήμου Πατρέων στη συγκέντρωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Κ.Α.Ε. λαϊκής βάσης, όπως και την αγορά μετοχών από τα μέλη του σώματος (ακόμα και σε συμβολικό αριθμό).

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν τα μέλη της προσωρινής επιτροπής της υπό σύστασης Κ.Α.Ε. κ. Ανδρέας Μολφέτας, κ. Άγγελος Κάνιστρας, κ. Βασίλης Λιανός, κ. Γιώργος Καρατζάς, κ. Κώστας Καραπάνος και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μάριος Μολφέτας και Γιώργος Καββαδίας.

Πηγή: "www.newsplus.gr"

Keywords
Τυχαία Θέματα