ΠΑΟΚ | Καλλές: "Είμαστε αδικημένοι..."

Στην τραγική κατάσταση που επικράτησε στις τάξεις του φετινού ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Καλές, ο οποίος τόνισε κατηγορηματικά πως παρά τα όποια προβλήματα υπήρχαν, αυτός και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν συνέχεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στα χρήματα που λαμβάνουν οι ξένοι σε σχέση με τους Έλληνες.

Ο 25χρονος σέντερ, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Goal, όπου μίλησε για το συμβόλαιό του που έχει λήξει και τις σκέψεις του για το μέλλον και επισήμανε χαρακτηριστικά

ότι οι Έλληνες παίκτες είναι πιο αδικημένοι σε σχέση με τους ξένους, κάτι που τείνει να γίνει καθεστώς σε όλες τις ομάδες.

«Το συμβόλαιό μου πράγματι έχει τελειώσει με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι ακόμη πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να πω αν θα μείνω ή όχι. Κι εσείς ξέρετε πως δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, ούτε έχω μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την ομάδα. Αυτή τη στιγμή συνεχίζω με τον γυμναστή μου τις προπονήσεις και είμαι αφοσιωμένος σε αυτό», υπογράμμισε ο άσος του δικεφάλου.

«Το σημαντικό δεν είναι πώς τα πήγα εγώ ατομικά φέτος με τον ΠΑΟΚ, το σημαντικό είναι ότι δεν κατάφερε η ομάδα για διαφόρους λόγους να πετύχει τους στόχους της. Δεν είμαι αρμόδιος στο να βγάλω μια ετυμηγορία για το τι έφταιξε. Οι αποχωρήσεις βασικών παικτών όπως ο Γκορί ή ο Ράιτ σίγουρα έπαιξαν τον ρόλο τους. Και πέρυσι όμως είχαμε αποχωρήσεις όπως του Λάζαρου Παπαδόπουλου ή του Γκρέι και πήγαμε καλύτερα, υπήρχαν όμως και κάποια άλλα δεδομένα.

Αντιλήφθηκα στη διάρκεια της χρονιάς μια τάση μετάθεσης ευθυνών μεμονωμένα σε παίκτες. Σε μένα, στον Γιαννακίδη, στον Καλαμπάκα. Δεκτή η κριτική. Αυτό που δεν δέχομαι είναι πως δεν προσπαθούσαμε. Γιατί εμείς κάθε μέρα ήμασταν εκεί, με ή χωρίς προβλήματα, και προσπαθούσαμε πάντα για το καλύτερο.

Δυο ήττες που με ενόχλησαν περισσότερο ήταν αυτές εκτός έδρας με Ρέθυμνο και Δράμα. Δεν έπρεπε να τις κάνουμε, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Προβλήματα υπήρχαν, δεν θέλω να τα αναπαράγω. Λίγο πολύ όλοι τα ξέρουν. Σαφώς κι οι Έλληνες παίκτες σε σχέση με τους ξένους ήμασταν οικονομικά πιο αδικημένοι, κάτι που τείνει να γίνει καθεστώς σε όλες τις ομάδες, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα