«Ελπίζουμε να έχει απώλειες η Γιουβέντους»

12:03 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάν Αμπιάτι με δηλώσεις του σε Ιταλική εφημερίδα τόνισε πως θα περιμένει στραβοπάτημα στο επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο λάθος του Μπουφόν στο ματς με τη Λέτσε. «Έχω κάνει εκατό περισσότερα λάθη σαν αυτό. Πραγματικά είμαι ειλικρινής απέναντι σε έναν φίλο και σπουδαίο άνθρωπο. Είμαι σίγουρος ότι ο Τζίτζι θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Είναι φυσικό η Μίλαν μπορεί να πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να παλεύει μέχρι τέλος για αυτό. Απομένουν μόνο δύο

αγωνιστικές για τη λήξη της σεζόν και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη και ελπίζουμε η Γιουβέντους να έχει απώλειες».

Καταλήγοντας, ο Αμπιάτι τόνισε: «Βλέπω μία ενωμένη Ίντερ με τον νέο προπονητή, ο οποίος την βοήθησε να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Με φοβίζει η επιθυμία τους να αποδείξουν την αξία τους, επειδή έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της θέσης που οδηγεί στο Champions League».

Keywords
Τυχαία Θέματα