ΠΑΟΚ | Χορηγός το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης θα είναι εκ των χορηγών του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ. "Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του "δικεφάλου", Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

αναφέρει:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Για 7η συνεχόμενη σεζόν, οι έγκριτοι ιατροί επιστήμονες του Διαβαλκανικού και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει, θα είναι, στις υπηρεσίες των αθλητών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κ. Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος μας αποδεικνύει, με κάθε ευκαιρία, τη στήριξη του στον ελληνικό αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανανέωση της χορηγίας μας στην ιστορική ομάδα της Βορείου Ελλάδος. Είμαστε βέβαιοι πως η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για μία ακόμα χρονιά, θα δικαιώσει την επιλογή μας με την προσπάθεια που θα καταβάλει και τις επιδόσεις που θα επιτύχει. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε υπερήφανοι χορηγοί της ομάδας».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για 7η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και ικανοποιημένοι για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η συνεργασία, δημιουργεί σε όλους μας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς για κάθε δύσκολη στιγμή που μπορεί να υπάρξει στη διάρκεια μίας μεγάλης σεζόν. Ελπίζουμε ότι θα συνδυάσουμε την φετινή μας συνεργασία με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα μας και ταυτόχρονα μεγαλύτερη ανταπόδοση των υπηρεσιών που κάθε χρόνο μας παρέχει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών»."

Keywords
Τυχαία Θέματα