ΠΑΟΚ | Απόδραση από τα Ιλίσια

Ο νεοαποκτηθείς Τέρελ Στόγκλιν αστόχησε σε σουτ τριών πόντων τρία δευτερόλεπτα πριν από το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 72-74 υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Κώστας Χαραλαμπίδης με δύο βολές απλά διασφάλισε τη νίκη του «Δικεφάλου» υπέρ του Ηλυσιακού με 72-76.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα και των δύο ομάδων στο ματς, με τον Ηλυσιακό και τον ΠΑΟΚ να συμβαδίζουν στο σκορ κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, το τέλος του οποίου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 14-13.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τον ρυθμό του από τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου και έπειτα και με ένα σερί 0-9 πήρε προβάδισμα δέκα πόντων (23-33) στο 17ο λεπτό. Οι παίκτες του Γιώργου Ζευγώλη κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 32-38.


Μετά από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 52-52 στο 27ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν εκείνος που έκλεισε την τρίτη περίοδο έχοντας το προβάδισμα με 54-57. Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν ένα μικρό προβάδισμα. Ο Ηλυσιακός με πέντε συνεχόμενους πόντους (από τους Αράπη και Δορκοφίκη) μείωσε την διαφορά στους δύο (66-68) στο 38ο λεπτό. Ο Ερνεστ Σκοτ ισοφάρισε στο ματς σε 72-72 με εύστοχο σουτ τριών πόντων στο 39ο λεπτό. Ο Τέρελ Στόγκλιν στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηλυσιακού, παραλίγο και θα γινόταν ο ήρωας της ομάδας του, αλλά αστόχησε σε σουτ τριών πόντων τρία δευτερόλεπτα πριν από το τέλος (με το σκορ να είναι 72-74). Οι παίκτες του Ηλυσιακού έστειλαν τον Κώστα Χαραλαμπίδη στις βολές, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 72-76 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον μετρά επτά νίκες και δύο ήττες, ενώ ο Ηλυσιακός δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς έχει μόλις μία νίκη και οκτώ ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα