ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Περπέρογλου: "Να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες"

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον ΑΓΟΡ την Κυριακή (09/12, 16:00), με τον Στράτο Περπέρογλου να τονίζει ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει να μην παρασυρθούν από τον ρυθμό της κρητικής ομάδας και να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες μέσα στο παρκέ.

"Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις το Ρέθυμνο στην έδρα του. Φέτος έχουν μόνο νίκες στο γήπεδό τους, κάτι που μαρτυρά πόσο καλά παίζουν μπροστά στο κοινό τους. Το βασικό στοιχείο στο παιχνίδι τους είναι πως παίζουν αρκετά γρήγορα και τους αρέσει να σουτάρουν

πολλά σουτ πίσω από τα 6.75. Εμείς πρέπει να το σταματήσουμε αυτό τους το παιχνίδι και να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παρκέ. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, αλλά να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες και τις δικές μας αρχές στο ματς ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα", δήλωσε ο παίκτης των "ερυθρόλευκων", Στράτος Περπέρογλου.

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός τόνισε: "Η ομάδα μας προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και απέναντι στο Ρέθυμνο πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το σερί. Ο ΑΓΟΡ διαθέτει ένα καλό σύνολο και στην έδρα του αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα και να σουτάρουν αρκετά. Είναι ομάδα που θέλει να έχει πολλές κατοχές και παίζει πολύ με το σουτ τριών πόντων. Εμείς δεν πρέπει να τους αφήσουμε ελεύθερα σουτ πίσω από τα 6.75 γιατί έτσι μπορούν να βρουν ρυθμό και να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα