ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σκουρτόπουλος: "Μας βοήθησε ο κόσμος"

Ο Πανιώνιος έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξήγησε το πώς η ομάδα του πήρε τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

"Ευχαριστώ τον Μηνά για τα καλά του λόγια. Περάσαμε πολλά μαζί ως παίκτες και μακάρι το ίδιο να γίνει και ως προπονητές. Συμφωνώ με όσα είπε. Εμείς στο ξεκίνημα απορώ τι κάναμε στο παρκέ. Αλλα είχαμε σχεδιάσει τα ακριβώς αντίθετα κάναμε. Ετσι ο αντίπαλος με τα σουτ βρήκε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Η ζώνη που την είχαμε για έκτακτη ανάγκη έπαιξε το ρόλο της, ενώ μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Αυτή η έδρα είναι καυτή και το γνωρίζουμε καλά. Κάπου μας δημιουργεί και πίεση, αλλά έτσι είναι αυτά. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε νέους παίκτες, ενώ ο Παππάς πέρσι αγωνίστηκε σε μόλις 11 αναμετρήσεις", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Οστάνδη για το EuroCup

"Είναι πολύ καλή ομάδα που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Πιστεύω πως σαν στυλ παιχνιδιού μας ταιριάζει αρκετά και θα πάμε με πίστη για τη νίκη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε".

O Κρις Μπούκερ από την πλευρά του ανέφερε πως "ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Στην αρχή έβαλαν δύσκολα σουτ και απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Εμείς ωστόσο παραμείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Χαίρομαι πως θα παίξουμε με την πρώην ομάδα μου (Οστάνδη) την Τετάρτη. Είναι καλό σύνολο, αλά μπορούμε να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα