ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σκορτόπουλος: "Να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης"

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Πανιώνιο στο αυριανό (14/11, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα όπως εξήγησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου στο Eurocup.

"Ξέραμε από την αρχή πως βρισκόμασταν σε έναν δύσκολο όμιλο με καλές ομάδες. Μετά την κακή ήττα μας στο Βέλγιο, είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε την Ζιέλονα Γκόρα, προκειμένου να μείνουμε σε τροχιά πρόκρισης στους «16».

Αντιμετωπίσαμε την Ζιέλονα Γκόρα σε φιλικό τουρνουά πριν δύο μήνες και γνωρίζουμε πως πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους νικήσουμε. Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες όπως οι Χοτζ και Χόσλεϊ, παιδιά με εμπειρία στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ομίλου για να έχουμε ελπίδες για πρόκριση. Θα είναι δύσκολο αλλά θα τα δώσουμε όλα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "κυανέρυθρων".

Από τους παίκτες το λόγο πήρε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος υποστήριξε: «Τους ξέρουμε καλά, αφού τους αντιμετωπίσαμε σε πρόσφατο τουρνουά. Το παιχνίδι της Τετάρτης βέβαια θα είναι εντελώς διαφορετικό. Έχουν δύο εξαιρετικούς Αμερικανούς, τους Χοτζ και Χόσλεϊ και αρκετούς έμπειρους Πολωνούς παίκτες. Μπορεί να κάναμε μια βαριά ήττα την πρώτη αγωνιστική στο Βέλγιο, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση εφόσον μείνουμε αήττητοι εντός έδρας. Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και νιώθουμε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα