ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Τζεγιαννάκη: "Νίκη ψυχολογίας"

Ο Ικαρος Καλλιθέας πήρε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και η Θεώνη Τζεγιαννάκη τόνισε μέσω του superbasket.gr την ανάγκη που είχε η ομάδα της το θετικό αποτέλεσμα.

Η έμπειρη παίκτρια σημείωσε 17 πόντους και ήταν εκ των πρωταγωνιστριών στη νίκη του Ικάρου Καλλιθέας επί του Αστέρα Εξαρχείων με 74-59. Το superbasket.gr βρέθηκε στο γήπεδο και συνομίλησε με την Θεώνη

Τζεγιαννάκη, η οποία τόνισε την αναγκαιότητα αυτής της νίκης που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της για την δύσκολη συνέχεια που την περιμένει.

-Το καλό σας ξεκίνημα στην αναμέτρηση, σας έδωσε την ώθηση να φτάσετε πιο εύκολα στη νίκη;

"Μπήκαμε αρκετά προετοιμασμένες στον αγώνα, ήμασταν συγκεντρωμένες και κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής μας , νομίζω πως ήταν μια εύκολη νίκη".

-Που πιστεύεις ότι οφείλετε το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Ικαρος στο πρωτάθλημα (σ.σ. έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες);

"Είμαστε μια καινούρια ομάδα καθώς έχουμε μείνει μόνο τέσσερις βασικές παίκτριες από πέρυσι. Ξεκινήσαμε αρκετά «μουδιασμένες» τις φετινές μας υποχρεώσεις. Η νίκη απέναντι στον Αστέρα ήταν νίκη ψυχολογίας γιατί την χρειαζόμασταν .Στην συνέχεια έχουμε ένα σχετικά βατό πρόγραμμα και ελπίζω να έρθουν σιγά σιγά και τα θετικά αποτελέσματα".

Ο Ικαρος είναι σε θέση να επαναλάβει την πολύ καλή πορεία που έκανε στο περσινό πρωτάθλημα και είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά;

"Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και τις ήττες που κάναμε δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε την πορεία της περσινής χρονιάς αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε στις μεσαίες θέσεις".

- Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζετε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου. Τι να περιμένουμε από τον Ίκαρο;

"Θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι μια ομάδα που κέρδισε τον Αστέρα Εξαρχίων, πιστεύω πως αν πάμε συγκεντρωμένες και έχουμε στόχο να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι θα έχουμε πολλές πιθανότητες"

Keywords
Τυχαία Θέματα